Військовозобов'язаний намагався задушити паском безпеки працівника ТЦК

16:33 24 червня 2024 р.

Фото до новини

Громадянин після невдалої спроби незаконного перетину кордону був затриманий і переданий військовослужбовцям ТЦК та СП.

Про це повідомив Чернівецький ТЦК та СП, пише DailyLviv.com.

Громадянин після невдалої спроби незаконного перетину кордону був затриманий і переданий військовослужбовцям ТЦК та СП. Прямуючи на задньому сидінні службового автомобіля для уточнення даних, чоловік вчинив напад на військовослужбовців та завдав тілесні ушкодження, здійснив спробу удушення водія ременем безпеки. З метою вгамування порушника було викликано слідчо-оперативну групу, а для надання медичної допомоги військовослужбовцям - екстрену медичну допомогу.

Читайте також: «Понесуть жорстоке покарання». У Луцьку невідомі напали на працівників ТЦК

Після вчиненого чоловік намагався маніпулювати суспільною думкою, вдаючи постраждалого, та розмістив відповідне відео в соціальній мережі.

Військовослужбовці ТЦК та СП, які отримали травми від «вдячного» краянина, стали до лав ЗСУ на початку широкомасштабного вторгнення і проходили службу у десантно-штурмових військах. У зв’язку зі станом здоров’я переведені до ТЦК та СП. 

"Закликаємо військовозобов’язаних виконати обов’язок, а усіх громадян - з повагою ставитися до воїнів, які ризикували заради вас власним життям та здоров’ям", - йдеться у повідомленні.

Читайте також: У Львові чоловік намагався побити працівників ТЦК та втік від поліції (відео)

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів