Везла дівчат у Європу для роботи в секс-індустрії

20:44 1 квітня 2024 р.

Фото до новини

Фігурантці загрожує позбавлення волі на строк від трьох до восьми років.

Про це повідомила поліція Львівської області, пише DailyLviv.com. Мешканку Харківської області віком 27 років викрили оперативники Управління міграційної поліції у Львівській області спільно з слідчими відділу розслідування особливо тяжких злочинів слідчого управління поліції Львівщини та військовослужбовцями 7 прикордонного загону Державної прикордонної служби, за процесуального керівництва Львівської обласної прокуратури.

Як встановили правоохоронці, підозрювана організовувала виїзд дівчат у країни Західної Європи з метою працевлаштування їх там у секс-індустрії. 

Читайте також: Організували бордель з дітей: серед постійних клієнтів був 68-річний завідувач з коледжу

Для цього вона спілкувалась з потенційними «клієнтками» у різних месенджерах у мережі Інтернет та проводила з ними переговори, узгоджуючи деталі щодо переправлення їх через державний кордон України, а також щодо працевлаштування у сфері надання інтимних послуг. 

Одній зі своїх жертв, 23-річній мешканці Херсонської області, зловмисниця запропонувала таку «роботу» у Франції на «вигідних умовах».

Жінці повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст.149 (Торгівля людьми) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання - позбавлення волі на строк від трьох до восьми років.

Досудове розслідування триває, суд обрав підозрюваній запобіжний захід - тримання під вартою з правом внесення застави.

Читайте також: Дівчат з бідних сімей заходу України нібито брали на роботу в масажні салони у Польщі

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів