ВАСК відпустив на поруки чиновника Львівської міськради

12:20 11 грудня 2019 р.

Фото до новини


Фото: city-adm.lviv.ua

Апеляційна палата ВАКС задовольнила клопотання про взяття Сергія Коровайника на поруки.

Про це повідомили в середу, 11 грудня, у Львівській міськраді, де також розповіли, що вАпеляційній палаті Вищого антикорупційного суду відбулося засідання щодо апеляції в.о. директора міського департаменту містобудування Сергія Коровайника в справі обрання йому запобіжного заходу. Суд прийняв рішення відхилити апеляційну скаргу прокурора САП, скасувати рішення суду першої інстанції про грошову заставу та вимогу здати закордонний паспорт.

Відтак, Апеляційна палата ВАКС задовольнила клопотання про взяття Сергія Коровайника на поруки. Готовність взяти Сергія Коровайника на поруки висловили екснардеп Олег Лаврик, заступники міського голови Львова Ірина Маруняк, Галина Слічна, Сергій Бабак та Геннадій Васьків, а також депутат міськради Любомир Босаневич.

Як прокоментував обвинувачення прокурора сам Коровайник, земельна ділянка в Рясному є комунальною землею міста, і це погоджено та підтверджено Держгеокадастром. Він підкреслив, що рішення звільнити компанію CTP від сплати орендної плати за земельну ділянку було прийняте сесією міської ради, і йшлося не лише про конкретну компанію, а й про будь-яких інвесторів, які матимуть намір збудувати у Львові індустріальний парк.

Як інформував «Щоденний Львів», ВАСК відпустив також додому Садового.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів