Уночі обікрали автівку у Львові: поліція затримала підозрюваних

14:06 13 лютого 2023 р.

Фото до новини

Цієї ночі патрульні 4-го батальйону отримали виклик від небайдужого громадянина про підозрілих осіб, які щось роблять біля припаркованого автомобіля.

Про це повідомила патрульна поліція Львівської області, пише Dailylviv.com.

Поліціянти негайно відреагували, прибули на місце події і виявили автомобіль Mazda з розбитим вікном. Заявник у телефонній розмові сказав, що два чоловіка, вгледівши службовий автомобіль, забігли у під'їзд, залишивши речі з авто.

Патрульні зайшли у під'їзд. Біля дверей всередині стояло ще майно з автомобіля. Виявилося, що під'їзд має два виходи. Екіпажі почали обстежувати прилеглі вулиці.

Раптом вони помітили, що і раніше згаданого під'їзду вийшов чоловік, подібний за описом заявника. Львів'янин нервував. Перевіряючи можливу причетність його до крадіжки, він провів інспекторів до свого помешкання. 

На сходовій клітці біля дверей в квартиру стояв системний блок та коробки з альбомами. Він не зміг пояснити походження цих речей.

Поліцейські встановили власницю пошкодженого автомобіля. Вона упізнала свої речі. На місце події викликали слідчо-оперативну групу. Згодом, 37-річного чоловіка супроводили у відділок поліції для встановлення обставин.

У Львові обікрали автомобіль на 53 тис грн на паркувальному майданчику, де година коштує 30 грн

У Львові спіймали викрадачів автівки, яка не завелася

У Бродах у власника Мерседесу вкрали валюту, яку він залишив в автомобілі

У Львові викрали навігатор з автомобіля нардепа Володимира Парасюка, – «Варта 1»

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів