Українцю, який убив двох земляків в Польщі, загрожує 12 років неволі

12:56 13 грудня 2019 р.

Фото до новини

Затриманому 36-річному вбивці двох своїх земляків загрожує від 12 років до довічного позбавлення волі У вівторок завершився допит 36-річного Сергія С. Українець у ніч з суботи на неділю убив двох своїх земляків у Доброславові у ґміні Пулави Люблінського воєводства. Чоловіку інкримінують убивство з особливою жорстокістю та крадіжку з проникненням.

Про це інформує Польське радіо.

Трагедія трапилася на терені розплідника плодових дерев і чагарників за декілька кілометрів від міста Пулави. Там жили сезонні працівники, зокрема група громадян України. За словами місцевих жителів, вони ніколи не створювали проблем. Але усе змінилося за останні тижні.

Перш ніж убивця вирішив скористатися ножем, він вирішив обікрасти своїх колег. У понеділок 2 грудня він пробрався у їхню кімнату та викрав 2400 злотих і речі на суму 50 злотих. Учергове злочинець знову з’явився в ніч з суботи на неділю (7-8 грудня). Цього разу він безпосередньо напав на інших працівників господарства, двох інших трудових мігрантів з України. Одному з співвітчизників він завдав ножем 18 ударів у груди та живіт. Іншому українцю зловмисник завдав 5 ножових поранень у грудну клітку та шию. Обидва чоловіки померли на місці.

Горлоріз викрав їхні гроші, приблизно 200 доларів, які вони мали при собі. Тіла убивця залишив на місці злочину. Їх знайшли наступного дня. Тоді ж до Доброславова викликали швидку та поліцію. Убивцю, у нетверезому стані, схопили того ж дня увечері на терені іншої ґміни.

Злочинець зізнався у скоєному та дав свідчення. Найближчі три місяці 36-річний громадянин України проведе під арештом. Сергію С. загрожує від 12 років до довічного позбавлення волі.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів