Учора на Львівщині травмовані двоє пішохідок та один пішохід

13:40 5 березня 2024 р.

Фото до новини

За фактами слідчі відкрили кримінальні провадження – встановлюють обставини подій.

Про це повідомила поліція Львівської області, пише DailyLviv.com.

4 березня о 19.20 на автодорозі «Львів - Самбір - Ужгород» у селищі Великий Любінь водій вантажного автомобіля «Сканія» з напівпричепом, 38-річний мешканець Волинської області, скоїв наїзд на місцеву мешканку віком 61 рік, яка переходила проїзну частину поза межами пішохідного переходу. З тілесними ушкодженнями жінку було госпіталізовано.

Читайте також: П'яний водій на «Audi» ледь не вбив свою пасажирку

Того ж дня о 13.30 на вулиці Стрийській у місті Дрогобич водій автомобіля «Фольксваген Гольф», 40-річний місцевий житель, рухаючись заднім ходом, скоїв наїзд на 63-річну жінку, також місцеву мешканку. Внаслідок наїзду потерпіла отримала тілесні ушкодження та була доставлена до лікарні.

4 березня близько 20.00 на автодорозі «Львів – Самбір - Ужгород» у місті Рудки, Самбірського району, водій автомобіля «Тойота», 56-річний львів’янин, скоїв наїзд на пішохода, мешканця одного з сіл району віком 53 роки. Внаслідок наїзду чоловік отримав травми та був доставлений у лікарню.

Читайте також: У Львові пішохід-пенсіонер загинув під колесами «BMW X5»

За цими фактами слідчі територіальних підрозділів поліції відкрили кримінальні провадження за ч.1 ст.286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху) Кримінального кодексу України. Максимальне покарання, передбачене санкцією статті - обмеження волі на строк до трьох років, з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dw.de/

 

новобудови Львів