Учора на дорогах Львівщини переїхали велосипедиста та скутериста

09:27 8 вересня 2023 р.

Фото до новини

Потерпілі отримали тілесні ушкодження та були доправлені ло лікарні.

Про це інформує поліція Львівщини, пише  Dailylviv.com

Так, 7 вересня, близько 07.15, на вулиці Науковій у Львові водій автомобіля «Volkswagen Golf», 25-річний житель одного з сіл Стрийського району, здійснив наїзд на велосипедиста, 46-річного місцевого мешканця. Внаслідок ДТП чоловік отримав тілесні ушкодження та був госпіталізований у реанімацію.

За фактом слідчі Львівського районного управління поліції №2 відкрили кримінальне провадження за ч.2 ст.286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

Ще одна дорожньо-транспортна пригода сталася близько 18.45 на вулиці Трильовського. Як попередньо встановили правоохоронці, водій автомобіля «Skoda», 33-річний львів’янин, здійснив зіткнення зі скутером, яким керував 15-річний місцевий мешканець. Внаслідок ДТП пасажир скутера, 14-річний львів’янин, отримав тілесні ушкодження та був доставлений до лікарні.

За фактом слідчі відділу поліції №2 Львівського районного управління поліції №2 відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст.286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху) Кримінального кодексу України. Максимальне покарання, передбачене санкцією статті, – до трьох років обмеження волі з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років.

Під колесами вантажівки у Львові загинув не 47-річний, а 80-річний чоловік

У Львові автомобіль Lexus зіткнувся зі скутером

Пасажир скутера загинув, водій - у лікарні: вечірнє ДТП на Львівщині

 

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів