Учнів львівської школи госпіталізували через перцевий балончик

16:25 4 квітня 2024 р.

Фото до новини

У навчальному закладі розпилили балончик.

Про це повідомила пресслужба ЛМР, пише DailyLviv.com.

Сьогодні, 4 квітня, у Львові учень 10 класу розпилив у коридорі школи №91 перцевий балончик. Сімом дітям медики надали допомогу та відпустили додому, трьох школярів госпіталізували, Про це повідомив керівник міського управління освіти Андрій Закалюк.

Читайте також: Трагедія на Прикарпатті. У гуртку з пневматичної гвинтівки застрелили школяра

"Між третім і четвертим уроком учень 10 класу вийшов на коридор і розпилив перцевий балончик, який придбав кілька днів до цього у супермаркеті. Коли діти почали виходити на перерву, вони надихалися і почали звертатися у медпункт. Станом на зараз є діти, які перебувають у лікарні", — каже керівник міського управління освіти Андрій Закалюк.

За словами керівниці міського управління охорони здоров’я Марти Матюшко, до дитячої лікарні святого Миколая доправили 10 дітей. Сімом із них надали необхідну допомогу і відправили додому на амбулаторне лікування. А трьох дітей госпіталізували у відділення старшого дитинства лікарні. Медики продовжують надавати їм необхідну терапію.

Андрій Закалюк додає, що вже сконтактували з мамою учня. Також планують вжити профілактичних заходів, щоб запобігти таким випадкам в школах у майбутньому. 

Нагадаємо, кілька років тому у Червонограді школяр розпилив газ з балончика під час уроку.

Читайте також:Школяр травмувався на Львівщині під час навчальних стрільб

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів