Учень гімназії на Львівщині отруїв сльозогінним газом трьох дівчат

09:10 19 вересня 2019 р.

Сколівська академічна гімназія

Сколівська академічна гімназія
Фото: vinteresah.com

18 вересня працівники поліції отримали повідомлення від медиків, що в лікарню доставили з діагнозом «токсична дія невідомого газу» трьох учениць Сколівськї гімназії.

Про це поінформували в Головному управлінні поліції у Львівській області, де також розповіли: «Працівники поліції з’ясували, що 16-річний учень 11 класу розпилив близько 14.00 на перерві між уроками газовий балончик на листя вазона, який знаходився в коридорі навчального закладу. Внаслідок цього постраждали три дівчинки віком 10, 13 та 14 років. Їх госпіталізували до лікарні».

«На правопорушника складено адміністративний протокол за статтею 173 (дрібне хуліганство) Кодексу України про адміністративні правопорушення, якою передбачено накладення штрафу від трьох до семи неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадські роботи на строк від сорока до шістдесяти годин, або виправні роботи на строк від одного до двох місяців з відрахуванням двадцяти процентів заробітку, або адміністративний арешт на строк до п'ятнадцяти діб. Працівники ювенальної превенції провели профілактичну бесіду зі школярем та його батьками», – повідомили також в обласному управлінні поліції.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів