У Винниках під Львовом жорстоко побили волонтерів (відео)

10:07 10 листопада 2014 р.

Фото до новини


Фото: tsn.ua

За словами активіста, жорстокий напад – це спроба «земельного криміналітету» відбити бажання у сімей загиблих та учасників бойових дій на Донбасі отримати клаптик вкрай дорогої землі у місті-супутнику.


Відео: ТРК «Україна»

«У місті-супутнику Львова – Винниках – зазнали нападу та жорстокого побиття активісти ІГО «Допомога армії України», які опікуються учасниками бойових дій на сході України та майданівцями. Про це повідомили в ІГО «Допомога армії України», 

«Під Львовом жорстоко побито наших волонтерів – активістів ІГО «Допомога армії України», які надають всебічну підтримку учасникам бойових дій на сході України та майданівцям. Як головна причина розглядається спроба волонтерів ініціювати виділення земельних ділянок учасникам АТО», – зазначив правозахисник, координатор «Допомоги армії України» Олексій Дегтяренко.

За словами активіста, жорстокий напад – це спроба «земельного криміналітету» відбити бажання у сімей загиблих та учасників бойових дій на Донбасі отримати клаптик вкрай дорогої землі у місті-супутнику», – передає кореспондент Укрінформу.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів