У військовій частині на Львівщині виявили нестачу бронетанкового майна

11:48 27 листопада 2019 р.

Світлина ілюстративна

Світлина ілюстративна
Фото: ukrinform.ua

Військова прокуратура Західного регіону України провела вивчення стану збереження військового майна в одній з військових частин Львівщини.

Про це повідомили у Військовій прокуратурі Західного регіону України, де також уточнили, що у військовій частині проведено позапланову інвентаризацію матеріальних цінностей і, як наслідок, виявлено нестачу бронетанкового майна на загальну суму понад 8,9 млн. гривень.

Зафіксовані правопорушення свідчать про недбале ставлення військових посадових осіб військової частини до служби, в умовах особливого періоду, що проявилось у невжитті заходів щодо забезпечення належного обліку, внутрішнього контролю та збереження бронетанкового майна (запасів), які призвели до їх нестачі.

За цим фактом вже внесено відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 3 статтею 425 Кримінального кодексу України. Процесуальне керівництво у кримінальному провадженні здійснює військова прокуратура Західного регіону України, а досудове розслідування – Територіальне управління ДБР у Львові.

Як інформував «Щоденний Львів», суд заарештував начальника управління матзабезпечення Міноборони.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів