У вантажівці, сховавшись під ящиками, намагалися втекти до Румунії ухилянти-ягідники (відео)

14:52 8 серпня 2023 р.

Фото до новини

Вартість такої поїздки у гори коштувала кожному пасажиру по $ 3,5 тисячі.

Вночі у Карпатах прикордонники Чернівецького загону зупинили вантажівку, в якій до румунського кордону везли порушників. Про це інформує Західне регіональне управління Держприкордонслужби України-Західний кордон, пише Dailylviv.com.

Оперативники Держприкордонслужби дізналися, що мешканець Чернівецької області готує незаконне переправлення чоловіків призовного віку до Румунії. 

Прикордонники спільно з представниками військової контррозвідки СБУ неподалік кордону зупинили вантажний автомобіль. Під час огляду в кузові автомобіля під пластиковими ящиками правоохоронці виявили двох чоловіків.

Спершу пасажири стверджували, що їдуть збирати чорницю, але ці агрументи були не дуже переконливими. Як з’ясувалося, водій автомобіля за грошову винагороду пообіцяв чоловікам безперешкодне переправлення до сусідньої країни.

Відносно пасажирів, які намагалися незаконно перетнути кордон, складено протоколи про адміністративні правопорушення. А організатору подорожі загрожує кримінальна відповідальність, передбачена статтею 332 Кримінального кодексу України.

З ухилянта - в диякони: священнослужитель на Львівщині фальшував документи для виїзду за корд

У тайник мікроавтобуса водієві вдалося запакувати 4-х дорослих чоловіків (відео)

Дівчина намагалася вивезти за кордон чоловіка під ковдрою

У ліжку далекобійника за 5 тисяч доларів (відео)

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів