У центрі Львова затримали чотирьох іноземців

15:30 15 січня 2020 р.

Фото до новини


Фото: lv.npu.gov.ua

У Львові затримали чотирьох іноземців віком 25-30 років, які нелегально перебували на території України.

Про це повідомили в середу, 15 січня, в Головному управлінні поліції у Львівській області, де також розповіли, що оперативники Управління боротьби зі злочинами, пов’язаними з торгівлею людьми поліції Львівщини спільно з працівниками Західного регіонального управління Державної прикордонної служби України виявили у центральній частині міста Львова трьох громадян Республіки Туреччина, без документів, та громадянина Республіки Узбекистан з протермінованим паспортом. Як з‘ясували правоохоронці, іноземці, які 4 січня прибули до Львова, потрапили на територію України з Молдови в обхід пункту пропуску Державного кордону України, а у подальшому мали намір незаконно потрапити до країн Євросоюзу.

Послуги з організації незаконного перетину державного кордону України становили близько 5000 доларів за кожного переправленого іноземного громадянина. За цим фактом відкрито кримінальне провадження за частиною 2 статті 332 (незаконне переправлення осіб через державний кордон України) Кримінального кодексу України, яка передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від п'яти до семи років з подальшим позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років.

Окрім того усіх іноземців притягнуто до адміністративної відповідальності за частиною 1 статті 203 (порушення іноземцями та особами без громадянства правил перебування в Україні і транзитного проїзду через територію України) Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Як інформував «ЩЛ», на Львівщині затримали родину з Іраку.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів