Прикордонники затримали в Шегинях в’єтнамців

12:05 8 грудня 2016 р.

Фото до новини


Фото: зі сторінки Західного регіонального управління Державної прикордонної служби України в інтернет-мережі «Facebook»

У Львові затримали організатора незаконного переправлення мігрантів через кордон.

У Західному регіональному управлінні Державної прикордонної служби України повідомили в четвер,  8 грудня, що сьогодні вночі, на ділянці відповідальності відділу прикордонної служби «Шегині» на українсько-польському кордоні, прикордонники разом з працівниками поліції попередили чергову спробу організованого переправлення нелегальних мігрантів до Польщі. В повідомленні також зазначено: «В рамках кримінального провадження за частиною 2 статті 332 Кримінального кодексу України про незаконне переправлення осіб через державний кордон України прикордонники отримали випереджувальну інформацію про можливе порушення державного кордону України. Зелені берети посилили службу та виставили приховані прикордонні наряди на шляху ймовірного руху нелегалів.

«Порушники не змусили довго на себе чекати і вже близько опівночі прикордонний наряд доповів про затримання двох невідомих». Затриманими виявились чоловік та жінка, без документів, зі слів 1976 та 1999 років народження, обоє громадяни В’єтнаму», – йдеться також у повідомленні.

«Крім того в ході подальших оперативних заходів у Львові співробітники прикордонного оперативно-розшукового відділу та управління боротьби зі злочинами, пов’язаними з торгівлею людьми Львівського обласного управління поліції затримали організатора їх незаконного переправлення через кордон, наразі проводяться слідчі дії щодо інших учасників цього злочину. Стосовно громадян В’єтнаму складено документи справи про адміністративне правопорушення за частиною 2 статті 204-1 Кодексу України про незаконне перетинання або спроба незаконного перетинання державного кордону України, рішення по справі прийме суд», – розповіли також на сторінці Західного регіонального управління Державної прикордонної служби України в інтернет-мережі «Facebook» та опублікували фото затриманих.911

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів