У Шегинях припинили незаконну діяльність АЗС

12:00 30 серпня 2016 р.

Фото до новини


Фото: autoua.net

За вісім місяців 2016 року податкові міліціонери провели роботу з припинення незаконної діяльності дев’яти нелегальних АЗС на території Львівської області.

«На території автомобільного терміналу у прикордонному селі Шегині Мостиського району працівниками податкової міліції Головного управління ДФС у Львівській області виявлено автомобільну заправку, на якій здійснювалась реалізація дизельного палива без будь-яких дозвільних документів» – повідомили сьогодні, 30 серпня, «Щоденному Львову» в прес-службі обласного управління ДФС, де також розповіли подробиці:

«Перевірочні заходи здійснювались в межах цільової операції «Акциз-2016». 26 серпня на підставі ухвали Сихівського районного суду Львова проведено обшук, описано автозаправний комплекс орієнтовною вартістю понад 500 тисяч гривень та дизельне паливо в цистерні об’ємом 12 000 літрів орієнтовною вартістю 270 тисяч гривень. Тривають слідчі дії в межах кримінального провадження за статтею 204 Кримінального кодексу України за фактом незаконного зберігання і збуту підакцизних товарів.

За вісім місяців 2016 року податкові міліціонери провели роботу з припинення незаконної діяльності дев’ятити нелегальних АЗС на території Львівської області. Закон передбачає кримінальну і адміністративну відповідальність за незаконну діяльність автозаправних комплексів, у вигляді штрафних санкцій, конфіскації майна або обмеження волі на строк до трьох років».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів