У селищі Брюховичі під Львовом спалили автомобіль активістки Юлії Лацик (оновлено)

23:50 13 грудня 2014 р.

Фото до новини


Фото: зі сторінки Громадського об'єднання «Пліч-о-пліч заради майбутнього» в інтернет-мережі «Facebook»

Юлія Лацик риторично запитала в суботу: «Скажіть, будь-ласка, доблесні правоохоронні органи: чому людям за їх громадську діяльність палять авто? Чому ви дозволяєте бандитам і шушарі, що при владі у Брюховичах, Львові, різного роду блатним забудовникам з «кришами» так вільно себе поводити?».

Громадський активіст Юлія Лацик повідомила сьогодні, 13 грудня, в соціальній мережі:

«Сьогодні о 00.45 хв черговий раз здійснили підпал мого автомобіля. Цього разу більш вдало – цілком згорів перед. 

Скажіть, будь-ласка, доблесні правоохоронні органи: чому людям за їх громадську діяльність палять авто? Чому ви дозволяєте бандитам і шушарі, що при владі у Брюховичах, Львові, різного роду блатним забудовникам з «кришами», так вільно себе поводити?

Маєте з того долю? Брюховичі нищать і роздирають – незаконно забудовують ліси, засипають озера, деребанять землю, будують високоповерхівки, а тим хто проти цього – палять машини і намагаються заткнути рота.

Шановна брюховицька та львівська громадо, у нас навіть не 90-і у нас гірше – братовбивство – одні брюховицькі палять інших брюховицьких і це після Революції Гідності.... Мовчати на гріх – теж гріх.

Я мовчати не буду! А ВИ?».

Юлія Лацик написала це на сторінці Громадського об'єднання «Пліч-о-пліч заради майбутнього» в інтернет-мережі «Facebook». Натомість агенція «Укрінформ» повідомила сьогодні, 13 грудня:

«Автівку громадської активістки, яка займалась розслідуванням незаконних забудов у курортному селищі Брюховичі під Львовом, спалили вночі невідомі. Про це кореспонденту «Укрінформу» підтвердили в обласній міліції.

«Вночі невідомі особи спалили машину активістки Юлії Лацик, котра разом з однодумцями займалась питанням незаконних забудов та захисту від знищення озера у приміському курортному селищі Брюховичі. Злочинці залили бензин під капот, внаслідок чого машина практично миттєво згоріла до половини», – зазначили у прес-службі ГУ МВСУ Львівщини. 

За інформацією, машина знаходилась під будинком власниці. Тиждень тому вже була спроба підпалити автівку активістки. Проте тоді вона стояла у центрі селища і перехожі загасили вогонь».

Про це повідомляється в суботу на сайті «Укрінформу».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів