У селі у стрільця зі Львова відібрали пістолет

14:18 7 липня 2020 р.

Фото до новини

У Кам’янка-Бузький відділ поліції 5 липня надійшло повідомлення про те, що поблизу одного з магазинів у селі Старий Яричів невідомий чоловік здійснив кілька пострілів з пістолета, після чого втік.

За вказаною адресою негайно виїхала слідчо-оперативна група, а також співробітники інших служб територіального підрозділу поліції. Як встановили правоохоронці, близько 21.20 на проїзній частині вулиці Галицької між пасажиром автомобіля «Мазда» та пішоходом, 64-річним мешканцем села, виник конфлікт, який за кілька хвилин продовжився біля сільського магазину.

Під час з’ясовування стосунків пасажир «Мазди» здійснив кілька пострілів з предмета, схожого на пістолет, проте очевидці - інші мешканці села, відібрали у нього зброю, після чого чоловік сів у авто та втік. Внаслідок події ніхто не постраждав.

Правоохоронці вилучили предмет, схожий на стартовий пістолет та скерували його на експертне дослідження. Також проведеними оперативно-розшуковими заходами поліцейські встановили, що до вчинення злочину причетний 30-річний львів’янин.

Слідчі повідомили зловмиснику про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.4 ст.296 (хуліганство) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання - позбавлення волі на строк від трьох до семи років. Невдовзі суд обере для підозрюваного запобіжний захід.

Досудове розслідування триває.

Про це повідомила поліція Львівської області.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

 

новобудови Львів