У поштових відправленнях на Львівщині знайшли вогнепальну зброю та набої

19:26 15 грудня 2020 р.

Фото до новини

Працівники Галицька митниця Держмитслужби та співробітники спецпідрозділу БКОЗ УСБУ у Львівській області викрили осіб, пов’язаних з незаконним переміщенням вогнепальної зброї та боєприпасів до неї.

Про це інформує Держмитслужба, пише DailyLviv.

Під час спільних заходів контролю міжнародних поштових відправлень, які надійшли в Україну із США, було виявлено вогнепальну  зброю та набої.

В одному випадку, на адресу фізичної особи, що проживає в Одеській обл., надсилали гвинтівку в розібраному вигляді. Частини зброї були обмотані у фольгу і містились серед особистих речей.

В іншому, – серед товарів домашнього вжитку виявили пістолет «BERETTA» та 174 шт. патронів до нього. Для приховування зброї теж використали фольгу. Посилка призначалась громадянину, що проживає в Черкаській обл.

Заборонені для обігу предмети вилучили та передали до правоохоронних органів. У рамках відкритих кримінальних проваджень за ч. 1 ст. 201 за вказаними фактами задокументовано протиправну діяльність зловмисників, виявлені  особи, причетні до вчинення злочину, та їм повідомлено  про підозру. Справи скерували до суду.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів