У понеділок призупиняв роботу міжнародний пункт пропуску на Львівщині – шукали вибухівку

00:05 13 січня 2015 р.

Фото до новини


Фото: Zaxid.net

Джерело з Рава-Руської митної служби повідомило в понеділок: «Телефонні терористи добралися і до польських стратегічних об'єктів. Вони «замінували» міжнародний пункт пропуску «Гребенне», який межує зі Львівщиною (КПП «Рава-Руська»)».

Інформаційна агенція «Укрінформ» розповіла в понеділок, 12 січня, в повідомленні «На українсько-польському кордоні закрили КПП – шукають вибухівку»:

«Міжнародний пункт пропуску «Рава-Руська» на львівській ділянці кордону з Польщею призупинив роботу. Причиною стало повідомлення телефонних терористів про замінування польського пункту пропуску «Гребенне», що межує з українським. Про це повідомляє кореспондент Укрінформу

«Телефонні терористи добралися і до польських стратегічних об'єктів. Вони «замінували» міжнародний пункт пропуску «Гребенне», який межує зі Львівщиною (КПП «Рава-Руська»). На місце події виїхали вибухотехніки, поліція та інші відповідні служби сусідньої держави. Усіх подорожуючих та працівників КПП евакуювали», – зазначило джерело з Рава-Руської митної служби. За його словами, призупинила рух та оформлення транспорту й українська сторона. Усі транспортні засоби перенаправляються на інші пункти пропуску».

Про це повідомили в понеділок на сайті інформаційної агенції «Укрінформ».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів