У Полтаві обікрали на півмільйона музичний гурт «Dzidzio» зі Львівщини

21:52 1 грудня 2014 р.

«Dzidzio» в своєму «Cadillac Escalade»

«Dzidzio» в своєму «Cadillac Escalade»
Фото: yapfiles.ru

Як повідомили у відділі зв’язків із громадськістю обласного управління МВС, «невідомі особи розбили скло на задній лівій дверці автомобіля «Cadillac Escalade», викрали сумку з грошима в сумі $27500 та 120000 гривень, документи, планшет, золоту картку АКБ «Приватбанк» і платинову картку «Прокредитбанк».

Як повідомили у прес-службі (відділі зв’язків із громадськістю) Полтавського обласного управління МВС, в Полтаві обікрали на півмільйона музичний гурт зі Львівщини «Dzidzio». У повідомленні також конкретизують:

«Потерпілими від рук зловмисників стали відомі українські музиканти гурту зі Львівщини «Dzidzio». Хлопців обікрали майже на півмільйона гривень. Наразі злочинців розшукують оперативники.

Близько 23-ї години 28 листопада до Октябрського райвідділу міліції Полтави звернувся 31-річний співак гурту «DZIDZIO» зі Львівщини, який повідомив, що у період часу з 21-ї години 37 хвилин до 22 години 15 хвилин з його автомобіля «Cadillac Escalade», що був припаркований на проспекті Першотравневому, 20, поблизу кафе «Вілла Крокоділа», невідомі особи, шляхом розбиття скла на задній лівій дверці, викрали сумку з грошима в сумі $27500, 120000 гривень, документи, планшет, золоту картку АКБ «Приватбанк», платинову картку «Прокредитбанк». За попередньою інформацією, грошові кошти належать юридичній особі (гурту «Dzidzio») й перевозились до Києва для зйомки відео кліпу. Загальна сума збитку, за попередньою оцінкою, становить 530000 гривень. Наразі відкрите кримінальне провадження за частиною 4 статті 185 Кримінального кодексу України (крадіжка, вчинена у великих розмірах). Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строквід 5-ти до 8-ми років.

Міліція Полтавщини просить громадськість області надати будь-яку інформацію, яка має відношення до скоєння  цього злочину і могла б суттєво пришвидшити його розкриття. Повідомляти можна за номерами в Полтаві: (0532) 56-09-51, 51-77-55, моб.: 050-606-29-19, або 102. Конфіденційність гарантуємо та будемо щиро вдячні  за допомогу!».

Про це повідомилляється на сайті прес-служби (відділі зв’язків із громадськістю) Полтавського обласного управління МВС.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів