У Польщі на виробництві жахливою смертю загинув юнак з України

12:45 12 червня 2024 р.

Фото до новини

На заводі Kronospan у Стшельце-Опольському під час виконання робіт загинув 22-річний громадянин України: працівника затягнула машина з обертовими елементами.

Трагедія сталася в ніч із вівторка на середу на заводі Kronospan у Стшелце Опольському, де виробляють OSB плити. Про це інформує InPoland, пише  DailyLviv.com.

До поліції надійшло повідомлення, що 22-річний громадянин України, який працював у нічну зміну, перебував надто близько до одного з механізмів з обертовими елементами. Як зазначають місцеві ЗМІ, чоловіка нібито засмоктало в машину, а його тіло знайшли на конвеєрі. Також говорять, що хлопця притисло важким механізмом.

Читайте також:  У Польщі загинули двоє підлітків з України від переохолодження

На місце події одразу викликали пожежно-рятувальну бригаду та швидку допомогу. Медики провели реанімаційні заходи. На жаль, врятувати життя українця не вдалося. Він отримав серйозні травми голови та грудної клітини. Зараз поліція та прокуратура з’ясовують причини та точні обставини цієї трагедії. Правоохоронці поки що не повідомили, що точно сталося: чи працівника затягнуло чи його затиснула машина.

Читайте також:   У Польщі за нез’ясованих обставин помер 3-річний хлопчик з України

Тіло 22-річного хлопця направили на розтин.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів