У Польщі арештували екс-керівника Укравтодору

19:44 22 липня 2020 р.

Фото до новини

Варшавський районний суд прийняв рішення про тимчасовий арешт Славоміра Н., колишнього міністра транспорту в уряді Громадянської платформи-Польської селянської партії та колишнього керівника Державного агенства автомобільних доріг України.

Про це DailyLviv інформує з посиланням на Українську службу Польського радіо. До арешту потрапить також інший затриманий у справі, що стосується корупції при замовленнях на будівництво доріг в Україні, бухгалтер Яцек П. Третій затриманий, колишній командувач підрозділу «GROM», Даріуш З. може вийти за внесенням застави, - повідомила прокурорка Мірослава Хир.

«Для Славоміра Н. та Яцека П. суд прийняв найсуворіший запобіжний засіб у формі тимчасового арешту на період трьох місяців», - повідомила прокурорка Інформаційному радіоагенству. «Щодо Даріуша З. суд також прийняв запобіжний засіб у формі тимчасового арешту на три місяці, але це підозрюваний може бути звільнений, якщо внесе заставу розміром мільйон злотих. Прокуратура не погоджується з рішенням суду щодо Даріуша З., вона подасть скаргу на постанову суду щодо цього питання», - повідомила Мірослава Хир.

Про те, що польський суд арештував на три місяці колишнього очільника Держагентства автомобільних доріг України (Укравтодор) Славоміра Новака, у своєму Twitter повідомило Національне антикорупційне бюро України.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

 

новобудови Львів