У поліції вважають, що люди загинули поблизу Львова через порушення правил безпеки

11:48 4 жовтня 2019 р.

Фото до новини


Фото: lv.npu.gov.ua

За фактом загибелі людей поблизу Львова відкрито кримінальне провадження за частиною 3 статті 276 (порушення правил безпеки руху або експлуатації залізничного, водного чи повітряного транспорту) Кримінального кодексу України.

Про це повідомили в п’ятницю в Головному управлінні поліції у Львівській області, де також розповіли: «Сьогодні, 4 жовтня, близько 7.10 при заході на посадку зник з радару транспортний літак Ан-12. За двадцять хвилин один з членів екіпажу вийшов на зв'язок та повідомив, що літак здійснив аварійну посадку. О 07:46 літак Ан-12 був виявлений на відстані 1,5 кілометра від злітно-посадкової смуги Міжнародного аеропорту «Львів» імені Данила Галицького у Пустомитівському районі», – поінформували також в обласному управлінні поліції.

«Унаслідок аварійної посадки літака АН-12 п’ятеро людей загинули, ще троє з тілесними ушкодженнями доставлені у лікарню. Правоохоронці з’ясовують особи загиблих та травмованих, а також обставини події», – розповіли також в обласному управлінні поліції.

«За цим фактом відкрито кримінальне провадження за частиною 3 статті 276 (порушення правил безпеки руху або експлуатації залізничного, водного чи повітряного транспорту) Кримінального кодексу України, яка передбачає позбавлення волі на строк до десяти років. На місці події працює слідчо-оперативна група та працівники інших підрозділів поліції Львівщини», – повідомили також в обласному управлінні поліції.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів