У місті Стрий на Львівщині ліквідували наркопритон

23:34 29 травня 2015 р.

Фото до новини


Фото: mvs.gov.ua

Стосовно 27-річної стриянки відкрито кримінальне провадження за одразу двома частинами статті 307 та частиною 1 статті 317.Кримінального кодексу України.

Співробітники сектору по боротьбі з незаконним обігом наркотиків спільно зі слідчим відділенням Стрийського міського відділу міліції затримали 27-річну місцеву мешканку, яка у квартирі, де проживали її малолітні діти, не лише продавала наркотики, але й облаштувала притон для вживання дурману. В однокімнатній комунальній квартирі, де разом з підозрюваною проживали її чотирирічний син та дворічна донька, постійні клієнти мали змогу не лише придбати дозу наркотику, але й вжити її – для цього господиня помешкання створила усі необхідні умови.

Як встановили працівники міліції, жінка реалізовувала наркозалежним таблетки «Субітекс», які містять наркотичний засіб «бупренорфін».  Під час санкціонованого обшуку у помешканні зловмисниці правоохоронці виявили та вилучили поліетиленовий пакетик з таблетками білого кольору, паперові згортки з порошкоподібною речовиною білого кольору, пластикову коробку з використаними медичними шприцами із залишками наркоречовинита багато іншого.

Усі предмети та речовини працівники міліції направили надослідження до Науково-дослідного експертно-криміналістичного центру.

За клопотанням правоохоронців представники служби у справах дітей вилучили із сім’ї малолітніх дітей. Суд прийняв рішення застосувати щодо підозрюваної запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

За словами самої горе-матері, таким «бізнесом» вона почала займатися через скрутне матеріальне становище. Стосовно 27-річної стриянки відкрито кримінальне провадження за частинами 1 та 2 статті 307 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів), частиною 1 статті 317 Кримінального кодексу України (організація або утримання місць для незаконного вживання, виробництва чи виготовлення наркотичних засобів) Кримінального кодексу України.

За вчинене їй загрожує від шести до десяти років позбавлення волі зконфіскацією майна. Про це повідомили сьогодні, 29 травня, в прес-службі (відділі зв’язків із громадськістю) Львівського обласного управління МВС.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів