У Львові з’ясовують причину пожежі в офісі страхової компанії

10:34 12 липня 2019 р.

Фото до новини


Фото: google.com.ua

У п’ятницю, 12 липня, близько 3.35 виникла пожежа в офісні страхової компанії на вулиці Рилєєва у Львові.

Про це повідомили в п’ятницю, 12 липня, в прес-службі Головного управління поліції у Львівській області, де також розповіли: «На місці події працювала слідчо-оперативна група Галицького відділу поліції та працівники інших служб. Пожежу було локалізовано, потерпілих немає».

«Як попередньо з’ясували правоохоронці, причиною займання та пожежі у приміщенні міг бути підпал. За цим фактом відкрито кримінальне провадження за частиною 2 статті 194 (умисне знищення або пошкодження майна) Кримінального кодексу України, яка передбачає позбавлення волі на строк від трьох до десяти років. Проводиться досудове розслідування, призначено експертизи, поліцейські з’ясовують особи зловмисників, причетних до скоєння кримінального правопорушення», – поінформували також в обласному управлінні поліції.

Натомість у прес-службі Львівської міськради повідомили в п’ятницю: «12 липня о 3.47 виникла пожежа у приміщенні страхової компанії «АС Альфа» на першому поверсі чотириповерхового житлового будинку №12 на вулиці Рилєєва. Внаслідок пожежі вогнем пошкоджено пластикове вікно та тумбочку, на площі одного квадратного метра. Пожежу ліквідовано о 4.04».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів