У Львові з’ясовують обставини загибелі робітника

17:00 19 липня 2019 р.

Фото до новини


Фото: portal.lviv.ua

Правоохоронці відкрили кримінальне провадження за фактом порушення правил безпеки під час виконання робіт з підвищеною небезпекою

В Личаківський відділ поліції надійшло сьогодні, 19 липня, повідомлення про те, що на території дошкільного навчального закладу на вулиці Йосипа Сліпого бетонна стіна обвалилась на робітника. Про це розповіли в прес-службі Головного управління поліції у Львівській області

«На місці події працює слідчо-оперативна група. Правоохоронці попередньо з’ясували, що група робітників проводили ремонтні роботи з укріплення огорожі дитячої установи. Близько 13.00 бетонна балка впала в траншею, де перебував 24-річний львів’янин.
Незважаючи на зусилля медиків, чоловік від отриманих травм помер», – поінформували також в обласному управлінні поліції.

«За цим фактом відкрито кримінальне провадження за частиною 2 статті 272 (порушення правил безпеки під час виконання робіт з підвищеною небезпекою) Кримінального кодексу України, яка передбачає до восьми років позбавлення волі без права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю терміном до трьох років», – повідомили також в обласному управлінні поліції.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів