У Львові з’ясовують обставини отруєння дітей

09:40 2 квітня 2019 р.

Світлина ілюстративна

Світлина ілюстративна
Фото: racurs.ua

Троє дітей перебувають у Львові на лікуванні у медичному закладі внаслідок харчового отруєння, один хлопчик відпущений додому.

Про це поінформували у вівторок, 2 квітня, в прес-службі Головного управління поліції у Львівській області, де також розповіли: «1 квітня у Сихівський відділ поліції надійшло повідомлення , що до однієї з лікарень у Львові у період від 29 березня до 1 квітня було доставлено чотирьох дітей віком від трьох до п’яти років з діагнозом «гостра кишкова інфекція». На місці події працювала слідчо-оперативна група.

«Усі малолітні пацієнти є вихованцями одного з львівських дошкільних навчальних закладів. Одну дитину після надання медичної допомоги було відпущено з лікувального закладу, троє інших – досі госпіталізовані», – повідомили також в обласному управлінні поліції.

«За цим фактом відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 325 (Порушення санітарних правил і норм щодо запобігання інфекційним захворюванням та масовим отруєнням) Кримінального кодексу України, яка передбачає штраф до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або арешт на строк до шести місяців, або обмеження волі на строк до трьох років. Призначені експертизи, з’ясовуються обставини отруєння дітей», – поінформували також в обласному управлінні поліції.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів