У Львові знайшли афганців у причепі вантажівки

18:00 26 вересня 2019 р.

Фото до новини


Фото: lv.npu.gov.ua

Працівники управління боротьби зі злочинами, пов’язаними з торгівлею людьми у Львівській області виявили в четвер, 26 вересня, в причепі вантажного автомобіля трьох іноземців без жодних документів.

Про це повідомили в Головному управлінні поліції у Львівській області, де також розповіли: «Працівники поліції попередньо з’ясували, що іноземці, двом з яких – 18 років, а третьому – 30, прибули на територію України незаконним шляхом та в подальшому мали намір потрапити у країни Європи. За їх словами, вони є громадянами Афганістану».

«На правопорушників складено адміністративні протоколи за частиною 1 статті 203 (порушення іноземцями та особами без громадянства правил перебування в Україні і транзитного проїзду через територію України) Кодексу України про адміністративні правопорушення, за що передбачено накладення штрафу від ста до трьохсот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян. Зараз вирішується питання про поміщення іноземців у пункт тимчасового перебування та в подальшому примусового повернення в країну походження», – поінформували також в обласному управлінні поліції.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів