У Львові затримано при отриманні хабара чиновника Держінспекції сільського господарства

15:54 18 червня 2014 р.

Фото до новини


Фото: newzz.in.ua

Як повідомляє в середу прес-служба обласної прокуратури, він вимагав від підприємця 18 тисяч грн.

Прес-служба обласної прокуратури інформує сьогодні, 18 червня, в повідомленні «Працівника Державної інспекції сільського господарства у Львівській області затримано на гарячому при одержані 13 тис.грн. неправомірної вигоди»:

17 червня 2014 року за процесуального керівництва прокуратури Львівської області припинено неправомірні дії та затримано на гарячому при одержанні неправомірної вигоди в сумі 13 тис. грн. працівника Державної інспекції сільського господарства у Львівській області. В ході досудового розслідування встановлено, що вказаний службовець вимагав від директора ТЗОВ неправомірну вигоду в сумі 18 тис.грн. за надання інформації про відсутність порушень земельного законодавства України в діяльності підприємства.

Зазначимо, що санкція цієї статі передбачає покарання у виді позбавлення волі строком від 5 до 10 років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років, з конфіскацією майна та зі спеціальною конфіскацією

Хід досудового розслідування у вказаному кримінальному провадженні перебуває на контролі прокуратури Львівської області».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів