У Львові затримали водія, який поранив ножем людину

09:00 13 липня 2019 р.

Світлина ілюстративна

Світлина ілюстративна
Фото: 20minut.ua

У суботу, 13 липня, о 00:30 поблизу ринку «Верхній Шувар» на проспекті Червоної Калини завдали ножового поранення людині.

Про це повідомили на сторінці громадської організації «Варта 1» в інтернет-мережі «Facebook», де також розповіли: «За попередньою інформацію, пораненно у грудну клітку. Потерпілого госпіталізовано. За словами очевидців, відбулася суперечка між водіями. За попередньою інформацією від поліції, підозрюваного знайшли і затримали».

Рідні потерпілого зазначили: «На дорозі нас підрізали декілька разів, почали сигналити йому, потім на «Шуварі» зупинилися й підійшли до тої машині, почали кричати, що з дитиною в машині та витягувати водія з машини, а він ножем вдарив і втік».

У Головному управлінні поліції у Львівській області поінформували: «Сьогодні, 13 липня, після опівночі до поліції надійшло повідомлення, що під час конфлікту між двома водіями на проспекті Червоної Калини у Львові одного з них поранено. Водій автомобіля «Тойота Кемрі», 44-річний львів’янин, наніс удар ножем 43-річному жителю Львова, водію автомобіля «Нісан». Після скоєного зловмисник поїхав з місця події, однак був затриманий патрульними поліцейськими на перехресті вулиць Стрийська та Луганська. Потерпілого госпіталізовано».

«За цим фактом відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 121 (умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України, яка передбачає від п’яти до восьми років позбавлення волі. Зловмисника затримано», – повідомили також в обласному управлінні поліції.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів