У Львові затримали стрільця по школярках

14:16 1 травня 2014 р.

Фото до новини


Фото: pk25.ru

Як повідомляє у четвер відділ зв’язків із громадськістю обласного управління МВС, ним виявився 21-річний молодик.

Відділ зв’язків із громадськістю обласного управління МВС розповідає сьогодні, 1 травня в повідомленні «У Львові правоохоронці викрили зловмисника, котрий з пневматичної гвинтівки поранив двох школярок»:

«Львівські правоохоронці викрили 21-річного зловмисника, котрий з пневматичної гвинтівки поранив двох учениць школи №42 та 25-річну львів’янку. У Личаківський райвідділ міліції, 30 квітня о 16:40, надійшло повідомлення від 32-річного львів’янина, котрий звернувся до правоохоронців, щоб вони прийняли міри до невідомої особи, котра о 15:20, з невідомих причин та з невідомої зброї завдала тілесних ушкоджень його 15-річній доньці, учениці 10-го класу школи №42.

Дівчинка отримала травми під час того, коли вона виходила зі школи. Каретою швидкої медичної допомоги школярку госпіталізовано в лікарню з простріленою долонею правої руки.

«Встановлено, що постріл було здійснено з восьмого поверху, з балкону сусіднього від школи будинку. Згодом правоохоронці викрили і самого зловмисника, котрий завдав тілесних ушкоджень неповнолітній. Ним виявився 21-річний львів’янин, котрий проживає у квартирі з балкону якого здійснювались постріли», – повідомив начальник Личаківського РВ ЛМУ ГУМВС України у Львівській області – підполковник міліції Андрій Таран.

За словами зловмисника, він здійснив всього десять пострілів і цілився він у голубів. Окрім того, правоохоронці встановили, що крім 16-річної дівчинки аналогічні травми отримала 15-річна учениця школи № 42, у котрої також поранена права рука.

Також чоловік поранив 25-річну львів’янку, котра у той момент проходила біля школи. У жінки травмована нога та плече.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за частиною 4 статті 296 (хуліганство) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до семи років.

Працівники міліції вилучили пневматичну гвинтівку. З’совуються усі обставини події».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів