У Львові затримали розшукуваних поліцією

10:30 10 квітня 2019 р.

Світлина ілюстративна

Світлина ілюстративна
Фото: 20minut.ua

Патрульні зауважили на вулицях Львова двох підозрілих чоловіків.

В управлінні поліції патрульної поліції Львівської області розповіли в середу, 10 квітня, що вчора патрульні зауважили, як перехожий різко змінив напрямок руху вулицею Мазепи при появі службового автомобіля поліції. Відтак, його вирішили наздогнати та перевірити в базі даних.

«Під час розмови з інспекторами перехожий дуже сильно хвилювався. Ліву руку чоловік стис в кулак та відмовлявся показати те, що він має при собі, поклав собі до рота те, що мав в долоні, й почав втікати. Проте далеко втекти не вдалося – патрульні його затримали. Виявилося, що 28-річний чоловік перебуває в активному розшуку в сусідній області. Його передали слідчим», – поінформували також в управлінні поліції патрульної поліції.

«Сьогодні вночі патрульні побачили на вулиці Залізничній підозрілого чоловіка, який спробував уникнути зустрічі з ними. Його зупинили. Заборонених предметів чоловік при собі не мав, проте перевірка в базі показала, що він у розшуку. 36-річного чоловіка передали оперативному черговому», – повідомили також в управлінні поліції патрульної поліції.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів