У Львові затримали підозрюваного в розбещенні дітей

12:48 17 серпня 2019 р.

Світлина ілюстративна

Світлина ілюстративна
Фото: holos.fm

16 серпня близько 22.00 до поліції надійшло повідомлення від львів’янки, що сусід насильно утримував двох її синів віком сім та 10 років, побив їх та вчиняв розпусні дії.

Про це повідомили в суботу, 17 серпня, в Головному управлінні поліції у Львівській області, де також розповіли: «На місті події працювала слідчо-оперативна група працівники ювенальної превенції та інших підрозділів поліції, які з’ясували, що до злочину причетний 35-річний львів’янин. Він затриманий».

«За словами затриманого, у такий спосіб він вирішив провчити хлопчиків, котрі ображали його дитину. За цим фактом відкрите кримінальне провадження за частиною 2 статті 146 (незаконне позбавлення волі або викрадення людини) та частиною 2 статті 156 (розбещення неповнолітніх) Кримінального кодексу України, які передбачають позбавлення волі на строк від п’яти до восьми років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років або без такого», – поінформували також в обласному управлінні поліції.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів