У Львові затримали підозрюваного у вбивстві двох жінок

11:30 4 березня 2020 р.

Світлина ілюстративна

Світлина ілюстративна
Фото: 20minut.ua

3 березня близько 22:00 на спецлінію «102» надійшло повідомлення, що 58-річна львів’янка, мешканка одного з будинків на вулиці Науковій, декілька днів не виходить на зв'язок та не з’являється на роботу.

Про це повідомили в середу, 4 березня, в Головному управлінні поліції у Львівській області, де також поінформували, що на місце події негайно виїхав екіпаж Управління патрульної поліції Львівської області. Отримавши дозвіл родичів, правоохоронці зайшли у квартиру та підвал, де виявили тіла двох жінок без ознак життя з численними ножовими пораненнями й з’ясували особи загиблих – ними виявились мешканки квартири віком 58 та 76 років.

Начальник Головного управління Національної поліції у Львівській області Василь Віконський розповів: «Патрульні виявили також у помешканні 23-річного сина однієї із загиблих жінок. Друга жертва була його тіткою. Чоловік перебував у стані алкогольного сп’яніння. Виїздом на місце події слідчо-оперативної групи попередньоз’ясовано, що саме він причетний до спричинення загиблим ножових поранень, які призвели до смерті. Знаряддя вбивства – ніж, з місця події вилучено. Затримати зловмисника стало можливим завдяки професійним діям патрульних поліцейських».

Як інформував «ЩЛ», 32-річний львів’янин побив до смерті 65-річного

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів