У Львові затримали ділка, який організовував виїзд за кордон військовозобов'язаних чоловіків

22:32 9 травня 2022 р.

Фото до новини

«Бізнесмен» забезпечував чоловіків призовного віку пакетом фальсифікованих документів, які все ж дозволяли ухилянтам безперешкодно виїхати за межі України.

Про це повідомила поліція Львівської області, пише Dailylviv.comВикрили нелегальний канал переправлення чоловіків через державний кордон до країн ЄС оперативники управління стратегічних розслідувань у Львівській області і слідчі поліції області.

«Бізнесмен» забезпечував чоловіків призовного віку пакетом сфальсифікованих документів, які все ж дозволяли чоловікам безперешкодно виїхати за межі України. Вартість такого дозволу становила 7000 доларів США.

7 травня у Львові поліціянти затримали зловмисника згідно зі статтею 208 Кримінального процесуального кодексу України. З місця затримання вилучили 7000 доларів США і копії з даними чоловіка для подальшого виготовлення необхідних документів для безперешкодного виїзду. 

За процесуального керівництва Львівської обласної прокуратури затриманому повідомлено про підозру за ч. 3 ст. 332 (незаконне переправлення осіб через державний кордон України) Кримінального кодексу України. 

Вирішують питання про обрання підозрюваному запобіжного заходу.

За скоєне фігуранту може загрожувати до 9-ти років ув’язнення.

Про те, чи були у цього ділка спільники на кордоні, які заплющували очі на фальсифіковані документи, поліція не повідомила.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів