У Львові затримали члена поліцейської комісії обласного ГУ НПУ

09:45 27 вересня 2018 р.

Фото до новини


Фото: 2.lvduvs.edu.ua

У Львові затримали під час отримання грошей від кандидата на службу в поліції члена поліцейської комісії Головного управління Національної поліції України у Львівській області –представника громадськості Володимира Марусяка.

Про це повідомила на своїй сторінці в інтернет-мережі «Facebook» член поліцейської комісії Головного управління поліції у Львівській області – журналіст Вікторія Балицька, яка також розповіла: «Ця комісія проводить відбір кандидатів на службу в поліцію шляхом співбесіди. Мені не відомі подробиці. Знаю лише те, що йому передав гроші родич кандидата на посаду опера, начебто, за позитивне голосування за нього після співбесіди 25 вересня. Власне, під час передачі 500 доларів Володимир був затриманий співробітниками управління захисту економіки».

За словами Вікторії Балицької Володимир Марусяк переконаний, що його підставили. Журналіст також зазначила: «Не можу це ніяк коментувати бо мені не відомі подробиці. Зараз Володимир Марусяк затриманий. Орієнтовно у п’яницю обрання запобіжного. Тоді й, думаю, зможемо почути його версію детальніше».

Вікторія Балицька додала: «Стосовно кандидата, за підтримку якого начебто давали хабар: звичайний юнак, на питання по законодавству відповів, якихось сумнівів у його мотивації та готовності працювати поліцейським не викликав. Відтак одноголосно (п’ять голосів) був рекомендований для служби в поліції. Нічого підозрілого під час співбесіди із ним не було».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів