У Львові засуджено за хабар чиновника Укртрансінспекції

16:16 11 грудня 2013 р.

Фото до новини


Фото: tsn.ua

Встановлено, що він отримав 4000 грн. від приватного підприємця за неприйняття рішення щодо заборони експлуатації під’їзної колії, яка була в його використанні.

Прес-служба обласної прокуратури інформує сьогодні, що 6 грудня Залізничним районним судом винесено вирок головному спеціалісту відділу державного контролю та нагляду за безпекою залізничного та електричного транспорту Управління Укртрансінспекції у Львівській області. Його визнано винним у скоєнні кримінального правопорушення, передбаченого частиною 3 статті 368 КК України (одержання хабара в особливо великому розмірі або службовою особою, яка займає особливо відповідальне становище, карається позбавленням волі на строк від восьми до дванадцяти років з конфіскацією майна та з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років).

Бо встановлено, що цей чиновник отримав у березні хабар у розмірі 4000 грн. від приватного підприємця за неприйняття рішення щодо заборони експлуатації під’їзної колії, яка була в його використанні. Відтак його засуджено до п’яти років позбавлення волі з позбавленням права обіймати посади в органах державної влади, пов’язані з виконанням організаційно-розпорядчих обов’язків строком на два роки та з конфіскацією майна.

Як повідомляв «ЩЛ», станом на 11 жовтня 2013 року посадовці Львівщини 69 разів не встояли перед «неправомірною вигодою».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів