У Львові залякують позичальників банку «Русский стандарт»

09:50 3 грудня 2013 р.

Фото до новини


Фото: mospravda.ru

Натомість у ньому запевняють: «До цих погроз ми не маємо жодного стосунку».

«Газета по-українськи» інформує сьогодні, 3 грудня, в публікації «Позичальників банку залякують есемесками»:

«Від 29 жовтня львівському підприємцеві 43-річному Андрієві Петровичу надходять СМС із погрозами. Невідомі вимагають погасити кредит.

– Я встановлюю газове опалення, і раніше брав позики в банках, проблем не виникало, – згадує. – У березні для розвитку бізнесу взяв у банку «Русский стандарт» 15 тисяч гривень під 21 відсоток річних. Щомісяця віддавав 900 гривень, а 29 жовтня не платив, бо саме мама померла. Прийшов одразу після похорону. Мені нарахували 78 гривень пені й сказали все погасити з наступним платежем, 29 листопада. І почалося. З різних телефонів приходять анонімні повідомлення.

Дістає мобільний телефон. Зачитує повідомлення: «Ваше фото и заявление передано на городское отделение милиции на улице Григоренко, 3. Подготовьте паспорт для оформления задержания следователем Азиным В. В. 17 ноября 2013. Сума ареста квартиры – 25 тысяч гривен. Ждем проплаты в банке «Аваль» или в «Приватбанке». Є й таке: «Терміново передзвоніть. Це міліція».

– Тоді почали телефонувати, погрожують забрати підприємство, матюкаються. Звернувся до знайомого міліціонера. Він перевірив – у них немає людей із такими прізвищами.

Такі ж СМС отримує львів'янин Леонід Видрін, інший клієнт «Русского стандарта». Йому погрожують в'язницею, невідомий називається майором міліції на прізвище Коваль.

– До цих погроз ми не маємо жодного стосунку, – запевняють у банку. – Але розберемось. Якщо до цього причетні наші працівники – покараємо їх».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів