У Львові заарештували жінку, яка намагалася продати доньку

12:10 18 червня 2019 р.

Світлина ілюстративна

Світлина ілюстративна
Фото: promin.cv.ua

Слідчі поліції за оперативного супроводу працівників управління боротьби зі злочинами, пов’язаними із торгівлею людьми, викрили 38-річну львів’янку, яка намагалась продати свою дочку у сексуальне рабство у Чехію.

Про це повідомили у вівторок, 18 червня, в прес-службі прокуратури Львівської області, де також розповіли: «38-річна жінка оцінила свої «послуги» в три тисячі

євро. Інформація про те, що зловмисниця шукає покупців для власної дитини, надійшла до правоохоронців у квітні цього року».
«У ході досудового розслідування з’ясовано, що львів’янка справді має намір продати свою неповнолітню доньку для експлуатації у Прагу. Підозрювану затримали 5 червня під час отримання нею в міжнародному аеропорту «Львів» 2700 доларів», – поінформували також в обласній прокуратурі.

«38-річній львів’янці повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого частиною 3 статті 149 Кримінального кодексу України (торгівля людьми, вчинена щодо неповнолітнього його батьками) та обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою із визначенням розміру застави у розмірі 192 тисяч гривень. За вчинене фігурантці загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від восьми до 15 років з конфіскацією майна», – повідомили також в обласній прокуратурі.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів