У Львові заарештували розбійника-рецидивіста

10:00 20 серпня 2019 р.

Залізничний районний суд у Львові

Залізничний районний суд у Львові
Фото: google.com.ua

23-річний львів’янин побив непонолітнього й відібрав у нього велосипед.

У прокуратурі Львівської області повідомили у вівторок, 20 серпня: «За процесуального керівництва Львівської місцевої прокуратури №2, працівниками Залізничного відділу поліції ГУ НП у Львівській області оголошено підозру раніше судимому 23-річному львів’янину, у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених частиною 2 статті 186 (грабіж, поєднаний з насильством, яке не є небезпечним для життя чи здоров'я потерпілого) та частиною 1 статті 187 (напад з метою заволодіння чужим майном, поєднаний із погрозою застосування насильства, небезпечним для життя чи здоров'я особи, яка зазнала нападу (розбій)) Кримінального кодексу України».

«Зловмисник завдав 13 серпня на стадіоні однієї зі загальноосвітніх шкіл на вулиці Роксоляни у Львові удару рукою в обличчя малолітнього, після чого відкрито заволодів неналежним йому велосипедом, на якому із місця вчинення злочину втік. Продовжуючи свій злочинний умисел підозрюваний, цього ж дня, в приміщенні одного з магазинів на вулиці Залізничній у Львові, погрожуючи продавцю предметом, схожим на ніж, заволодів чотирма пачками сигарет «Marlboro», однією запальничкою та втік з місця скоєння злочину з викраденим майном», – поінформували також у прокуратурі.

«До правопорушника застосовано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. За вчинене ним частина 2 статті 186 Кримінального кодексу України передбачає покарання позбавлення волі на строк від чотирьох до шести років, а частина 1 статті 187 Кримінального кодексу України – від трьох до семи років», – повідомили також у прокуратурі.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів