У Львові заарештували підозрюваного у вбивстві молотком

16:48 20 вересня 2019 р.

Світлина ілюстративна

Світлина ілюстративна
Фото: promin.cv.ua

36-річний львів’янин кілька разів вдарив молотком по голові 68-річному.

У Головному управлінні поліції у Львівській області розповіли в п’ятницю: «6 вересня, о 22.40 у Франківський відділ поліції 6 вересня надійшло повідомлення про те, що в квартирі будинку на вулиці Науковій чоловік у стані алкогольного сп’яніння побив жінку. Слідчо-оперативна група, приїхавши на місце події, з’ясувала, що 36-річний львів’янин під час побутового конфлікту заподіяв колишній співмешканці, 31-річній місцевій мешканці, множинні колоті рани грудної клітки та спини.

«Потерпів і чотирирічний син жінки, у якого медики діагностували струс головного мозку та забій м’яких тканин голови. Тяжкі тілесні ушкодження отримав і її батько, 68-річний львів’янин. Його зловмисник кілька разів вдарив молотком по голові, спричинивши відкриту черепно-мозкову травму, забій головного мозку  та множинні переломи склепіння черепа. Чоловік помер у лікарні 12 вересня», – поінформували також в обласному управлінні поліції.

«За фактом відкрите кримінальне провадження за частиною 2 статті 121 Кримінального кодексу України (умисне тяжке тілесне ушкодження). Скоєння цього злочину карається позбавленням волі на строк від семи до десяти років. За рішенням суду зловмиснику обрано міру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою», – повідомили також в обласному управлінні поліції.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів