У Львові заарештували підозрюваного у вбивстві

10:00 16 серпня 2019 р.

Личаківський районний суд

Личаківський районний суд
Фото: google.com.ua

42-річний уродженець Львівщини може потрапити за ґрати на 15 років.

У прокуратурі Львівської області повідомили в п’ятницю, 16 серпня: «За процесуального керівництва Львівської місцевої прокуратури №1 раніше судимому 42-річному уродженцю Львівщини повідомлено про підозру у вчиненні злочину, передбаченого частиною 1 статті 115 Кримінального кодексу України (вбивство, тобто умисне протиправне заподіяння смерті іншій людині), яка передбачає позбавлення волі від семи до 15 років».

«Подія трапилася 7 серпня цього року в квартирі вбитого в Личаківському районі Львова. Зловмисник, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння під час раптового конфлікту з 64-річним потерпілим, завдав йому численних ударів руками по голові та тулубу, а також завдав удар попільничкою в голову. Чоловік помер від отриманих ушкоджень на місці пригоди», – поінформували також в обласній прокуратурі.

«За результатами скоординованої роботи правоохоронних органів та проведених першочергових слідчих (розшукових) дій підозрюваного затримано. За клопотанням сторони обвинувачення, Личаківським районним судом Львова йому обрано найсуворішу міру запобіжного заходу – тримання під вартою», – повідомили також в обласній прокуратурі.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів