У Львові з відділку міліції викрадено 150 одиниць зброї, – міліція (відео)

12:21 19 лютого 2014 р.

Фото до новини


Фото: Gazeta.ua

У Львові вночі невідомі люди здійснили погром у Галицькому райвідділі міліції. Тут вибиті шибки, понищені меблі, перевернуті машини, спалені кримінальні справи.

Як повідомив Радіо Свобода працівник райвідділу, зникли щонайменше 150 одиниць зброї, набої.

«У нас у райвідділі працює 150 людей у штаті. Щонайменше пропало 150 одиниць зброї, це пістолети Макарова, пневматична зброя, а ще набої. Кімнату зброї розгромили. Мені навіть важко уявити наслідки цього погрому. Бо спалені, а може винесені кримінальні справи, а там і ті, хто під захистом свідків. Це витік службової інформації і невідомо, як нею скористаються», – наголосив працівник райвідділу.

Вночі у Львові молоді люди штурмом взяли обласне управління міліції, прокуратури, СБУ, міське ДАІ, вчинили пожежу військової частини, де з  казарм залишився попіл. Розгромлено три райвідділи міліції, потрощені меблі, знищені документи, перекинуті машини. Зранку ніхто вогонь біля Галицького райвідділу міліції не гасив, не було жодної охорони.

Добровольці охороняли вхід в обласну прокуратуру і управління міліції, щоб унеможливити мародерство. Стільці з головного управління міліції винесли на вулицю, заблокувавши весь район.

За словами окремих активістів, вночі у Львові здійснено провокації невідомими особами, які говорили «суржиком».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів