У Львові взяли під варту чоловіка, який скоїв розбійний напад

12:40 6 серпня 2019 р.

Світлина ілюстративна

Світлина ілюстративна
Фото: zt.20minut.ua

Правоохоронці оголосили уродженцю Львова 1977 року народження підозру у вчиненні нападу з метою заволодіння чужим майном, поєднаного із погрозою застосування насильства, небезпечного для життя та здоров’я особи, яка зазнала нападу (розбій), вчиненого повторно.

Про це повідомили у вівторок, 6 серпня, в пресслужбі прокуратури Львівської області, де також розповіли: «Досудовим розслідуванням з’ясовано, що зловмисник, будучи неодноразово судимим, повторно вчинив новий корисливий злочин – у липні цього року, перебуваючи на вулиці Петлюри, тримаючи в руках предмет, схожий на пістолет, погрожував застосуванням насильства чотирьом потерпілим, двоє з яких неповнолітні та висунув вимогу про надання йому цінних речей, а також погрожував застосуванням предмета, схожого на ніж».

«Його дії були припинені працівниками поліції. Під час досудового розслідування до підозрюваного застосовано запобіжний захід у виді тримання під вартою без визначення розміру застави», – поінформували також в обласній прокуратурі.

«За вчинення вказаного кримінального правопорушення, розбійнику загрожує покарання у виді позбавлення волі на строк від семи до десяти років з конфіскацією майна. На даний час, проводиться досудове розслідування у вказаному кримінальному провадженні», – повідомили також в обласній прокуратурі.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів