У Львові викрали автомобіль громадянина Франції на запчастини

13:58 10 вересня 2020 р.

Фото до новини

За рішенням суду викрадачі авто проведуть за гратами 5 років.

«Попри вимоги адвокатів, викрадачам авто не вдалося уникнути відповідальності» - повідомила прокуратура Львівської області. Ідеться про 25-річного мешканця с.Сокільники та 29-річного жителя м.Винники. Встановлено, що чоловіки у лютому 2019 року з території підземної автомобільної стоянки ТРЦ «Кінг Кросс Леополіс» незаконно відбуксирували автомобіль громадянина Франції “MERSEDES BENZ”. А уже у квітні того ж року викрадачі заволоділи автомобілем «SKODA». Автомобілі розкомплектували у с.Сокільники (за місцем проживання одного зі зловмисників) і в роздріб реалізували агрегати, запчастини та інші складові даного транспортного засобу.

Так, дії викрадачів кваліфікували за ч. 2 ст. 289 КК України (незаконне заволодіння транспортним засобом), за що їх і було засуджено до 5 років позбавлення волі.

Незважаючи на те, що чоловіки свою провину визнали, вони вважали призначене покарання надто суворим. Відтак, в апеляційних скаргах захист вимагав вирок районного суду змінити і звільнити засуджених від призначеного покарання з випробуванням.

Однак, за принципової позиції прокуратури, Львівський апеляційний суд залишив без змін судове рішення і викрадачі авто проведуть за гратами 5 років.

Про це повідомила пресслужба прокуратури Львівської області. 

Натомість прокурорка Львівськох області Ірина Діденко у ФБ повідомила: "Мої повноваження прокурорки Львівщини сьогодні закінчено. Дякую Львівщино! Неймовірний край з неповторним містом Лева з власною, незламною позицією, яка захоплює".

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів