У Львові викладачку коледжу покарано за хабар штрафом на суму 17 тисяч грн.

13:24 25 квітня 2014 р.

Фото до новини


Фото: volynnews.com

Як повідомляє сьогодні, 25 квітня, прес-служба міської прокуратури міста, керівництво навчального закладу зобов’язане вирішити питання про її звільнення.

Державним обвинувачем прокуратури Личаківського району Львова у суді доведено вину викладачки Технічного коледжу національного університету «Львівська Політехніка» у вчиненні корупційних дій. Остання, будучи куратором навчальної групи та приймаючи іспити, одержала від родичів студента чотири тисячі гривень за успішне складання ним екзаменаційно-залікової сесії.

Вироком Сихівського районного суду обвинувачену визнано винною у вчиненні кримінального правопорушення за частиною 2 статті 368 КК України (одержання неправомірної вигоди). Їй призначено покарання у виді 17 тисяч грн. штрафу з позбавленням права виконувати організаційно-розпорядчі повноваження, пов’язані з прийманням заліків та іспитів у навчальних закладах усіх форм власності та акредитації, строком на рік.

Окрім цього, після вступу у законну силу зазначеного вироку, керівництво згаданого навчального закладу, відповідно до чинного законодавства, зобов’язане вирішити питання про звільнення цієї викладачки зі займаної посади.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів