У Львові викладач коледжу невдало вимагав і одержав хабар від абітурієнта

19:05 12 серпня 2014 р.

Фото до новини


Фото: 4vlada.com

Як повідомив у вівторок відділ зв’язків із громадськістю обласного управління МВС, свідками цього злочину стали правоохоронці.

Відділ зв’язків із громадськістю обласного управління МВС повідомив сьогодні, 12 серпня, що «львівські правоохоронці на «гарячому» викрили викладача коледжу на одержанні неправомірної вигоди».

У повідомленні також сказано:

«Чоловік вимагав та одержав 4 тисячі гривень від абітурієнта за сприяння у зарахуванні його на стаціонар бюджетної форми навчання. Працівники міліції викрили зловмисника під час передачі грошових коштів.

Працівники Державної служби боротьби з економічною злочинністю ГУМВС України у Львівській області на «гарячому» викрили 45-річного викладача одного з коледжів міста Львова на одержанні неправомірної вигоди. Зловмисник вимагав та одержав від абітурієнта грошові кошти у розмірі 4 тисячі гривень за сприяння у зарахуванні абітурієнта на стаціонар бюджетної форми навчання.

За цим фактом відкрите кримінальне провадження за ч.1 ст.190 (шахрайство) КК України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді штрафу до п'ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправні роботи на строк до двох років, або обмеження волі на строк до трьох років».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів