У Львові втретє цього року зупинили водія-наркомана

09:20 13 лютого 2019 р.

Фото до новини


Фото: facebook.com/lvivpolice

Патрульні зупинили в середу, 13 лютого, близько четвертої години ранку на проспекті Червоної Калини. за порушення правил дорожнього руху «ВАЗ 21099».

Про це повідомили в середу, 13 лютого, в управлінні патрульної поліції Львівської області, де також розповіли: «Дверцята відчинив чоловік з ознаками сильного наркотичного сп’яніння. 35-річний сихівчанин вже позбавлений водійського посвідчення. Двічі його зупиняли патрульні у такому стані. Після останнього разу він не мав сідати за кермо три роки, однак заборону проігнорував».

«Чоловік втретє за рік дозволив собі їздити в наркотичному стані вулицями міста, загрожуючи усім учасникам дорожнього руху. Патрульні склали на нього протокол за частиною 3 статті 130 Кодексу України про адміністративні правопорушення за те, що, незважаючи на два притягнення до адміністративної відповідальності за керування в стані наркотичного сп’яніння, він втретє сів за кермо. Тепер йому загрожує штраф 40 800 грн та позбавлення прав вже на 10 років. Також, винесли постанову за те, що керував автомобілем, будучи позбавленим прав», – поінформували також в управлінні патрульної поліції Львівської області, де також опублікували фото з місця події.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів