У Львові відпустили під домашній арешт водія автобуса «Львів-Городок»

14:30 11 жовтня 2019 р.

Фото до новини


Фото: facebook.com/groups/varta1.official

Працівники поліції оголосили підозру водію вантажівки «МАЗ», який скоїв зіткнення з рейсовим автобусом на Львівщині.

Про це повідомили в п’ятницю, 11 жовтня, в Головному управлінні поліції у Львівській області, де також розповіли: «Зіткнення сталось 4 жовтня близько 16.25 неподалік села Зимна Вода на автодорозі «Львів-Шегині». Як попередньо з’ясували правоохоронці, водій автомобіля «МАЗ», 36-річний житель Львова, здійснив зіткнення з рейсовим автобусом «БАЗ» сполученням Львів-Городок під керуванням 49-річного мешканця Пустомитівського району».

«Унаслідок ДТП 56-річний житель Городка від отриманих травм помер у лікарні. Водій та десятеро пасажирів автобуса віком від 21 до 80 років отримали тілесні ушкодження різного ступеню тяжкості. Водію вантажівки «МАЗ» повідомили про підозру у скоєнні злочину, передбаченого частиною 2 статті 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України, яка передбачає позбавленням волі на строк до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого. За рішенням суду чоловіку обрано міру запобіжного заходу – домашній арешт з 20.00 до 8.00», – поінформували також в обласному управлінні поліції.

Як повідомляв «Щоденний Львів», 4 жовтня о 16:35 на дорозі «Львів-Городок» зіткнулися біля села Конопниця вантажівка й маршрутний автобус.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів