У Львові ув’язнили військового і його дружину

09:35 16 липня 2019 р.

Будинок №2 на вулиці Чоловського у Львові, в якому, зокрема, розташований Галицький районний суд

Будинок №2 на вулиці Чоловського у Львові, в якому, зокрема, розташований Галицький районний суд
Фото: old.court.gov.ua

Військова прокуратура довела в суді вину військовослужбовця та його дружини у вчиненні ряду злочинів.

Про це повідомили у військовій прокуратурі Західного регіону України, де також розповіли: «Галицький районний суд Львова підтримав позицію військової прокуратури Львівського гарнізону та визнав винними військовослужбовця строкової служби однієї з військових частин Львівщини у вчиненні злочинів, передбачених частиною 3 статті 408, частиною 1 статті 115, частиною 3 та 5 статті 185, частиною 2 статті 289, частиною 3 статті 357 Кримінального кодексу України, а також його дружину – за частиною 2 статті 289, частиною 5 статті 185 та частиною 3 статті 357 Кримінального кодексу України».

«У суді доведено, що солдат, діючи умисно та з метою назавжди ухилитись від військової служби, самовільно залишив у листопаді 2017 року шпиталь і не з’явився в розташування військової частини. Згодом, наприкінці грудня того ж року, будучи на підпитку, вбив мешканця Львівщини та в злочинній змові з дружиною проник в помешкання потерпілого. Реалізуючи свої злочинні умисли, двоє засуджених незаконно заволоділи легковим автомобілем «FIAT Doblo» та коштами вбитого. », – поінформували також у прокуратурі.

«Окрім цього, проникли до помешкання одного з жителів Львова, звідки винесли сейф з грошовими коштами, дорогоцінностями та документами. Завдяки зібраним доказам військовою прокуратурою гарнізону доведено вину військовослужбовця та його дружини, які в ході судового засідання вину в інкримінованих їм злочинах визнали повністю. Вироком суду правопорушників засуджено до реальної міри покарання. Військовослужбовця – до 10 років позбавлення волі, а його дружину – до восьми років позбавлення волі», – повідомили також у прокуратурі.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів